Saunarakennus

Villa Hietasaari - Oulu

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä

Täysin remontoitu vuokrattava saunarakennus sijaitsee meren rannalla. Rakennus ja sisustus on suunniteltu maksimissaan 14 hengen tilaisuuksia ja 4 hengen yöpymisiä varten.

Neliömäärä

82 m2

Henkilöitä

1 - 14 hlöä

Vuodepaikat

Makuuhuoneita x 1

Sängyt x 2

Lisävuodepaikat x 2

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet x 1

WC x 2

Lemmikit

Ei sallittu

Varauksen henkilömäärä

Varaukselle kirjattava henkilömäärä tarkoittaa majoittuvien määrää. Jos et tiedä määrää etukäteen niin voit tehdä varauksen yhdelle henkilölle ja ilmoittaa määrän myöhemmin.​

Vuokra-aika

Vuokra-aika alkaa varauspäivänä klo 14.00 ja päättyy varauksen päättymispäivänä klo 10.00. Vuokra-ajan päättyessä tilojen ja piha-alueen tulee olla tyhjänä, sekä roskat vietynä jäteastiaan.

Avainten luovutus

Tiloihimme ei tarvita avaimia, vaan käytössä on Yale Linus järjestelmä. Vuorokausi ennen varauksenne alkua lähetetään ovikoodi puhelinnumeroon jonka olette varaukseen kirjanneet. 

Varaus

Varauksesta tehdään ensin varauspyyntö. Kun varaus on hyväksytty niin varausvahvistus lähtee sähköpostilla. Varausvahvistuksen yhteydessä varauksesta tulee sähköpostilla pdf lasku.

Maksuehto

Jos varauksen alkuun on yli 90 päivää niin varaus laskutetaan kahdessa erässä. Ensimmäisen erän maksuehto 14 vrk ja toisen erän eräpäivä on 60 vrk ennen varauksen alkua. Jos varauksen alkuun on alle 90 päivää maksuehto on 14 vrk. Jos varauksen alkuun on alle 14 päivää on maksuehto heti.

Autopaikoitus

Autoille löytyy suuri paikoitusalue sisääntuloportin vierestä, joka on vuokralaisten käytössä varauksen ajan. Rantasaunan oven eteen pääsee autolla viemään ja hakemaan tarvaroita. Huomioithan kuitenkin, että saunarakennuksen oven edusta on pelastustie, jossa autoa ei voi säilyttää.

Tupa / Kokoustila

Tuvassa on suuri ruoka-/ kokouspöytä. Pöydän ympärillä on 12 tuolia ja tarvittaessa pöydän ääreen saa kaksi lisätuolia Astiat löytyvät 14 hengelle; kahvikupit ja asetit, matalat, syvät ja jälkiruokalautaset, juoma-, viini-, snapsi- ja kuohuviinilasit, sekä aterimet. Tiloista löytyvät ruoanlaittotarvikkeet (mm. kattila, paistinpannu ja paistovuoka), joten voit halutessasi valmistaa itse ruuat. Tuvassa on iso kulmasohva ja rahi, 70" kääntyvä televisio, sekä Dali-äänentoistojärjestelmä. Tiloista löytyy hdmi-kaapeli, jolla saatte käytettyä televisiota tietokoneen näyttönä esimerkiksi kokouksissa.

Sauna

Kymmenen henkilön tilavassa saunassa voi ihastella kauniita merellisiä maisemia. Harvian 16,6 kw kiuas takaa onnistuneet ja pehmeät löylyt isommallekin porukalle.

Ulkoporeallas

Rantasaunalla on 8 hengen ulkoporeallas, jonka voitte vuokrata käyttöönne lisähinnasta. Poreallas on suojassa sateelta ja tuulelta lasitetulla terassilla ja sinne pääsee suoraan kylpyhuoneesta.

Terassi

Saunarakennus jatkuu kesäisin suurelle terassialueelle, josta pääset ihastelemaan merimaisemaa. Terassilta löytyy 12 hengen pöytäryhmä ja nuotiopaikka. Terassialueella ei ole talvikunnossapitoa.

Majoittuminen

Majoittuminen on mahdollista 4 henkilölle. Makuuhuoneessa on kaksi 80 cm sänkyä, sekä tuvassa on levitettävä vuodesohva, johon tyynyt ja peitot löytyvät makuuhuoneen kaapista.

Käyttöohjeet

Rakennuksen seinällä on käyttöohjeet tiloissa oleviin laitteisiin.

Hintaan sisältyy

  • Loppusiivous
  • Hinta sisältää loppusiivouksen

Mukavuudet

  • Perustarpeet (käsipyyhkeet, saippua, wc-paperi, talouspaperi)
  • Keittiö
  • Lämmitys
  • Hiustenkuivaaja
  • Siivoustarvikkeet

Sijainti