Huvila

Villa Hietasaari - Oulu

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä

Täysin remontoitu huvilarakennus sijaitsee lähes hehtaarin kokoisen tontin länsipäässä. Rakennus ja sen sisustus on suunniteltu maksimissaan 20 hengen tilaisuuksia ja 10 hengen majoitusta varten.

Neliömäärä

160 m2

Henkilöitä

1 - 20 hlöä

Vuodepaikat

Makuuhuoneita x 3

Sängyt x 6

Lisävuodepaikat x 4

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet x 1

WC x 1

Lemmikit

Ei sallittu

Varauksen henkilömäärä

Varaukselle kirjattava henkilömäärä tarkoittaa majoittuvien määrää. Jos et tiedä määrää etukäteen niin voit tehdä varauksen yhdelle henkilölle ja ilmoittaa määrän myöhemmin.

Vuokra-aika

Vuokra-aika alkaa varauspäivänä klo 14.00 ja päättyy varauksen päättymispäivänä klo 10.00. Vuokra-ajan päättyessä tilojen ja piha-alueen tulee olla tyhjänä, sekä roskat vietynä jäteastiaan.

Avainten luovutus

Tiloihimme ei tarvita avaimia, vaan käytössä on Yale Linus järjestelmä. Vuorokausi ennen varauksenne alkua lähetetään ovikoodi puhelinnumeroon jonka olette varaukseen kirjanneet. 

Varaus

Varauksesta tehdään ensin varauspyyntö. Kun varaus on hyväksytty niin varausvahvistus lähtee sähköpostilla. Varausvahvistuksen yhteydessä varauksesta tulee sähköpostilla pdf lasku.

Maksuehto

Jos varauksen alkuun on yli 90 päivää niin varaus laskutetaan kahdessa erässä. Ensimmäisen erän maksuehto 14 vrk ja toisen erän eräpäivä on 60 vrk ennen varauksen alkua. Jos varauksen alkuun on alle 90 päivää maksuehto on 14 vrk. Jos varauksen alkuun on alle 14 päivää on maksuehto heti.

Autopaikat

Autoille löytyy suuri paikoitusalue sisääntuloportin vierestä, joka on vuokralaisten käytössä varauksen ajan. Huvilan oven eteen pääsee autolla viemään ja hakemaan tarvaroita. Huomioithan kuitenkin, että huvilan oven edusta on pelastustie, jossa autoa ei voi säilyttää.

Ruokasali / Kokoustila

Ruokasalissa on suuri ruoka-/ kokouspöytä. Pöydän ympärillä on 16 tuolia. Suurempia tilaisuuksia varten pöytiin on jatkopalat, joiden kanssa pöytiin mahtuu 20 henkeä. Kokoustilana sali palvelee myös hyvin ja verhon takana löytyy ulosvedettävä ja käännettävä 50" android-järjestelmällä toimiva smart televisio, jota voit käyttää myös kokousnäyttönä hdmi johdolla.

Keittiö

Astiat löytyvät 20 hengelle; kahvikupit ja asetit, matalat, syvät ja jälkiruokalautaset, juoma-, viini- ja kuohuviinilasit, sekä aterimet. Keittiö on hyvin varusteltu ja se sisältää mm. täyskorkean jääkaapin, sekä jääkaappipakastimen, kaksi astianpesukonetta, mikron, uunin, induktiolieden, sekä tupla kokoisen moccamaster kahvinkeittimen. Tiloista löytyvät ruoanlaittotarvikkeet, joten voit halutessasi valmistaa itse ruuat.

Olohuone

Olohuoneessa on iso kulmasohva, 70" android-järjestelmällä toimiva smart televisio, sekä Dali-äänentoistojärjestelmä.

Majoittuminen

Majoittuminen on mahdollista 10 henkilölle. Rakennuksen yläkerrassa on kolme makuuhuonetta. Suurimmassa makuuhuoneessa on parisänky ja kahdessa pienemmässä makuuhuoneessa on erilliset sängyt. Lisäksi yläkerran aulan sohva on levitettävissä parisängyksi ja päämakuuhuoneessa on kaksi vuodetuolia. Makuuhuoneiden ikkunoiden-, sekä lasiovien verhot ovat pimentäviä. 

Kylpyhuone/WC

Huvilalla on kaksi wc:tä, toinen ala- ja toinen yläkerrassa. Alakerran wc:ssä lisäksi myös suihku. Varaukseen kuuluu aina wc-paperit ja puhtaat käsipyhkeet. 

Käyttöohjeet

Rakennuksen seinällä on käyttöohjeet tiloissa oleviin laitteisiin.

Hintaan sisältyy

  • Loppusiivous
  • Hinta sisältää loppusiivouksen

Mukavuudet

  • Perustarpeet (käsipyyhkeet, saippua, wc-paperi, talouspaperi)
  • Keittiö
  • Pyykinpesukone
  • Lämmitys
  • Hiustenkuivaaja

Sijainti