Huvila

Villa Hietasaari - Oulu

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä

Täysin remontoitu Villa Hietasaari on suunniteltu ja sisustettu maksimissaan 20 hengen tilaisuuksia ja 10 hengen yöpymisiä varten.

Neliömäärä

160 m2

Henkilöitä

1 - 20 hlöä

Vuodepaikat

Makuuhuoneita x 3

Sängyt x 6

Lisävuodepaikat x 4

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet x 1.5

WC x

Lemmikit

Ei sallittu

Täysin remontoitu vuokrattava huvilarakennus sijaitsee tontin toisella laidalla 70m päässä saunarakennuksesta.

Autoille löytyy suuri paikoitusalue sisääntuloportin vierestä, joka on vuokralaisten käytössä varauksen ajan. Huvilan oven eteen pääsee autolla viemään ja hakemaan tarvaroita. Huomioithan kuitenkin, että huvilan oven edusta on pelastustie, jossa autoa ei voi säilyttää.

Ruokasali / Kokoustila
Ruokasalissa/kokoustilassa on suuri ruoka-/ kokouspöytä. Pöydän ympärillä on 16 tuolia. Suurempia tilaisuuksia varten pöytiin on jatkopalaset, joiden kanssa pöytiin mahtuu 20 henkeä.
Kokoustilana sali palvelee myös hyvin ja verhon takana löytyy ulosvedettävä ja käännettävä 50" android-järjestelmällä toimiva smart televisio, jota voit käyttää myös kokousnäyttönä hdmi johdolla. Tiloissamme on maksuton wifi, sekä tarvittaessa myös langaton tulostin esim. kokousasiakirjoja varten.

Keittiö
Astiat löytyvät 20 hengelle; kahvikupit ja asetit, matalat, syvät ja jälkiruokalautaset, juoma-, viini- ja kuohuviinilasit, sekä aterimet.
Keittiö on hyvin varusteltu ja se sisältää mm. täyskorkean jääkaapin, sekä jääkaappipakastimen, kaksi astianpesukonetta, mikron, uunin, induktiolieden, sekä tupla kokoisen moccamaster kahvinkeittimen.
Tiloista löytyvät ruoanlaittotarvikkeet, joten voit halutessasi valmistaa itse ruuat.
Voit myös tilata ruoat perille esimerkiksi Woltin tai Foodoran toimittamana.

Olohuone
Olohuoneessa on iso kulmasohva, 70" android-järjestelmällä toimiva smart televisio, sekä HifiStudion toimittama laadukas Dali-äänentoistojärjestelmä kahdella etukaiuttimella ja subwooferilla.
Tilan seinältä löydätte ohjeet, jolla saatte musiikin kuulumaan kaiuttimista oman puhelimenne tai tietokoneenne kautta. Televisiossa on Youtube- ja Spotify-sovellukset, joista voitte myös soittaa omilla tunnuksillanne musiikkia.

Hintaan sisältyy

  • Loppusiivous
  • Hinta sisältää loppusiivouksen

Mukavuudet

  • Perustarpeet (käsipyyhkeet, saippua, wc-paperi, talouspaperi)
  • Keittiö
  • Pyykinpesukone
  • Lämmitys
  • Hiustenkuivaaja

Sijainti