Puulämmitteinen rantasauna Pyhäjärven rannalla

Sunday Morning Resort

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä

Hurmaava rantasauna ja paljut aivan Pyhäjärven rannalla upeissa maisemissa Soutajatunturia vastapäätä.

Kesto

180 min

Henkilöitä

1 - 20 hlöä

Nauti lempeistä puusaunan löylyistä, virkistäydy pulahduksella avannossa ja nautiskele paljun lämmöstä Pohjoisen tähtitaivaan alla.

Maisemathan ovat upeat; Soutajatunturi toivottaa sinut tervetulleeksi ensimmäisenä saunan terassilta, ja laiturille vievä polku palkitsee sinut näkymällä suoraan Pyhätuntureiden sydämeen.

Uudistunut saunamaailmamme tarjoaa lisäksi mahdollisuuden pulahtaa suoraan Pyhäjärveen rakennettuun virkistävään avantoon. Nälkäisten saunojien iloksi voit myös tilata Ravintola Aihkin valmistaman, suussa sulavan saunamenuun.

Paljuissa tähtitaivaan alla

Kaksi puulämmitteistä paljua toivottaa sinut tervetulleeksi rentoutumaan pohjoisen tähtitaivaan alle, kun yötaivas näyttää parhaat puolensa. Ehkäpä saatte jopa ihailla revontulia, jos luonnon oma onnenpyörä kääntyy teidän puolellenne. Koe talvella Pyhäjärven virkistävän kylmyyden ja paljun syleilevän lämmön ainutlaatuinen kontrasti tai kesällä uinnin elvyttävä vaikutus.

Hetkiä takkatulen lämmön äärellä:

Saunaillan kruunaa seesteinen hetki takkahuoneessamme, jossa voit jakaa kokemuksia ja tarinoita läheistesi kanssa. Ravintola Aihkin herkullinen saunamenu ja huolella valitut juomat lämmittävät mieltä ja kehoa, täydentäen täydellisesti saunomisen tuomaa rentoutumista. Valitse saunamenu saunailtanne lisäpalveluksi!

Hintaan sisältyy

 • Liinavaatteet ja pyyhkeet
  x 1
 • Loppusiivous
  x 1

Mukavuudet

 • Järvinäköala
 • Kylpytakki ja tohvelit
 • Hiustenkuivaaja
 • Pyyhkeet
 • Takka

Sijainti

Vapaat ajat

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä