Hirvi-maisemasviitti

Panorama Landscape Hotel

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä

Hirvi on näyttävin ja vahvin maisemasviittimme. Suuret ikkunat ja kohti aavaa aukeava maisema kertoo tarinaa laadukkuudesta.

Neliömäärä

49 m2

Henkilöitä

1 - 2 hlöä

Vuodepaikat

Makuuhuoneita x 1

Sängyt x 2

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet x 1

WC x 1

Lemmikit

Ei sallittu

Turkki kuin aaltoileva taivas ja lämmin kuin liekehtivin kamina. Ylväästi hän seisoo mättäällä katsellen kauneinta aukeaa edessään. Upeana hän kohoaa tietäen suuruutensa tarkoituksen. Löytää ja yllättyä. Kokea ne kaikki hetket, joita maisema rakentaa.

‘Hirvi’ on maisemallisin maisemasviittimme ja se kätkee sisäänsä suuret ikkunat ja pysähtymisen taian. Puun pehmeyden ja maisemien laajimman säihkeen. Hirvi seisoo koko alueen ylpeimmällä paikalla. Tilojen viipyilevyyttä arjen yläpuolelta.

Sviitin ikimuisto on hetki, kun istut pallotuolissa avaruuden äärellä ja valitset omasta sviittibaarista käteesi kauden juoman. On aikaa ja hiljaisuuden liikettä. On juhlaa ja iloa. Yksinäinen kuusi liikkuu hiljalleen tuulessa maiseman äärellä.

Makuuhuone tarjoaa tilaa, jossa hetkeillä. Sängyn jalkopään kaukaisuudessa aukeaa Syväri. Kylpyhuone on kauneuden tyyssija, kun metsäkylpylän jälkihetkissä haluaa laittautua iltaa varten.

Hintaan sisältyy

  • Aamiainen
    x 1
  • Metsäkylpylä vapaa pääsy

Sijainti