Metsäkarhu-maisemasviitti

Panorama Landscape Hotel

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä

Karhu on metsän vahvin olento. Myös Panoraman omat "Karhut" katsovat kohti metsää, ihaillen sen vehreyttä ja rauhallisuutta. Suuret ikkunat, oma makuuhuone ja olohuone ovat metsäisintä laadukkuutta.

Neliömäärä

34 m2

Henkilöitä

1 - 2 hlöä

Vuodepaikat

Makuuhuoneita x 1

Sängyt x 2

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet x 1

WC x 1

Lemmikit

Ei sallittu

Metsien kuningas, talven pyhittäjä. Karhu vie unien maille, jossa kaikki on kohdillaan. Karhu uneksii metsän tuoksusta ja valon leikistä, johon se taas herää kesäisen auringon säihkyessä läpi vehreiden oksien. Metsäkarhu seisoo vahvoin jaloin rinteessä ja nauttii havumetsän ikuisesta liikkeestä.

’Karhu’ on mielenkiintoisimmillaan valojen leikkiessä luonnon kanssa. Suuret ikkunat muovaavat maisemaa ja elämää sviitissä. Maisemasviitti sisältää oman makuuhuoneen ja oleskelualueen sekä sviittibaarin.

Maisemasviitti on sisustettu rakennuksen arkkitehtuuria kunnioittaen rauhalliseksi ja yksinkertaisen puhuttelevaksi. Olohuoneessa rauhallisuuden alkulähteille vie maisema suoraan suureen havumetsään, jonka takaa taivaanranta raottaa. Suuren sohvan pehmeyteen voit torkahtaa.

Makuuhuoneen suuri parisänky tarjoilee sekä metsän vehreyden että seinien lämmöstä syntyvän suojaisan olotilan. Makuuhuone on suljettavissa liukuovella täysin omaksi tilaksi.

Kaikissa Karhu-maisemasviiteissä eteisestä löytyy tilat vaatteiden vaihtoon ja lämmin lattia tervehtii talven viileydessä. Aktiiviharrastajille oma välinehuone tuo Tahkon lomaan monipuolisuutta. Huoneessa voit säilyttää pyörät, sukset tai huoltaa niitä kevyesti.

Hintaan sisältyy

 • Aamiainen
  x 1
 • Metsäkylpylä vapaa pääsy
  x 1

Mukavuudet

 • Ilmastointi
 • TV
 • Kaiuttimet, langaton
 • Wifi
 • Minijääkaappi

Sijainti