Glamping seikkailu saaristossa

Living Archipelago - Brännskär - Parainen

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä

Tervetuloa mukaan Glamping-seikkailuumme keskelle Suomen saaristoa.

Neliömäärä

20 m2

Henkilöitä

1 - 4 hlöä

Vuodepaikat

Makuuhuoneita x 1

Sängyt x 1

Lisävuodepaikat x 2

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet x 1

WC x 1

Lemmikit

Sallittu

Ensimmäisenä päivänä saat aikaa tutustua Brännskärin saareen, lyhyen opastuksen saarella ja infoa saaristosta. Sinulla on paljon aikaa viettää glamping-teltassasi tai saaren luonnossa. Illalla voit liittyä satamakylän hyvään henkeen, syödä herkullisen saaristopizzan tai salaatin ja nauttia leiritulen äärellä. Myöhemmin lämmitämme saunan teitä varten. Sauna sijaitsee lähellä rantaa, joten saat upeat näkymät merelle ja hyvän mahdollisuuden iltauinnille auringonlaskussa.

Seuraavana päivänä aloitamme aamun hitaasti aamiaisella ravintolassa. Aamiaisen jälkeen sinulla on aamupäivä vapaana viettääksesi aikaa teltassasi tai tutustuaksesi saareen, kunnes opastettu melontaretkimme alkaa. Melomme suoraan saaristoon parhaille paikoille Brännskärin läheisyydessä. Tarjoamme sinulle maukkaita ja terveellisiä aterioita ja autenttisia ulkoilmaelämyksiä matkan varrella. Oppaamme valmistaa paikallisesti tuotetun lounaan, ennen kuin palaamme Brännskärille.

Jos teltoissa tai vuokramökeissä löytyy vapaita varattaissa olevia päiviä, voit helposti laajentaa seikkailusi ja viettää enemmän aikaa saarella. Jos ei, voit ottaa lautan takaisin Kirjaisiin iltapäivällä. Oppaamme räätälöivät kaikki reitit ryhmän ja sääolosuhteiden mukaan.

Hintaan sisältyy

  • Aamupala
    x 1

Mukavuudet

  • Liinavaatteet
  • Pyyhkeet
  • Lisätyynyt ja peittoja
  • Merinäköala
  • Lemmikit sallittu

Sijainti