Karhupirtti

Levillenet Apartments & Villas -

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä

Tunnelmallinen hirsimökki aivan Levin ydinkeskustassa eturinteen alueella.

Neliömäärä

180 m2

Henkilöitä

1 - 16 hlöä

Vuodepaikat

Makuuhuoneita x 7

Sängyt x 14

Lisävuodepaikat x 2

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet x 4

Lemmikit

Sallittu

Kohde uusitaan sisältä kokonaisuudessaan kesällä 2023 kaikkien pintojen ja kalusteiden osalta keittiöineen.

Karhupirtti on iso, yli 200 m² pyöröhirsimökki aivan Levin ydinkeskustassa. Levin keskustassa ei vastaavaa vuokrakohdetta toista ole. Eturinne pilkottaa olohuoneen ikkunasta puiden välistä.

Iso oma piha jossa poreallas valmiina maksimoimaan lomanautintosi. Tässä mökissä on kunnon vanhan ajan hiihtomaja tunnelmaa.

Tilaa riittää yhteensä 14 henkilön majoittumiseen 7 makuuhuoneessa. Alakerrassa on 3 makuuhuonetta joissa kaikissa oma WC ja suihku. Yläkerrassa 4 makuuhuonetta ja molemmilla puolilla isosta makuuhuoneesta kulku pieneen. Yläkerrassa myös 2 WCtä.

Kodinhoitohuoneessa peset pyykit ja kuivaat päivän tuoksinassa kastuneet ulkovermeet. Mökki on erittäin siistissä kunnossa ja ollut todella vähällä käytöllä vuosien saatossa. Nautit siis erillismökin eduista, mutta sijaintia ei paljon parempaa voisi toivoa.

Kaikki aktiviteetit aukeavat mökin ovelta muutaman askeleen päässä. Pihassa on tilaa monille autoille ja esimerkiksi kelkkakärry sopii oikein mukavasti. Suksille on oma tilava varastonsa ja voitelutila.

Uskokaa tai älkää, tämä Levin keskustassa Skimbaajankuja kolmosessa. Kysy lisää! Räätälöidään tunnelmallinen lomasi Karhupirtillä, aidossa Tunturimajassa. Soveltuu erittäin hyvin useammalle perheelle, kaveriporukalle tai vaikkapa hiihtoleirin tukikohdaksi joukkueille. Teemme ryhmille mielellämme tarjouksia!

Varattaessa veloitetaan 10% maksu koko hinnasta ja loput 30 vrk ennen majoitusta. Peruutus maksuton 30 vrk ennen majoitusta.

Mukavuudet

  • Perustarpeet (käsipyyhkeet, saippua, wc-paperi, talouspaperi)
  • Keittiö
  • Ilmastointi
  • Lämmitys
  • Hiustenkuivaaja

Sijainti