Karhupirtti

Levillenet Apartments & Villas

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä

Tunnelmallinen hirsimökki aivan Levin ydinkeskustassa eturinteen alueella.

Neliömäärä

180 m2

Henkilöitä

1 - 14 hlöä

Vuodepaikat

Makuuhuoneita x 7

Sängyt x 14

Lisävuodepaikat x 2

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet x 5

WC x 1

Lemmikit

Sallittu

Karhupirtti on täysin uniikki yli 180m² pyöröhirsimökki aivan Levin ydinkeskustassa. Levin keskustassa ei vastaavaa vuokrakohdetta toista ole. Eturinne pilkottaa olohuoneen ikkunasta puiden välistä. Nautit siis erillismökin eduista, mutta sijaintia ei paljon parempaa voisi toivoa.

Peruskorjaus 2023 toteutettu erittäin laadukkain materiaalein. Pukkilan laatat, Kährs lattiat, Pähkinä katot, upea musta keittiö ja Mielen kodinkoneet. Iso massiivitammipöytä, Tiilerin tehokas design takka.

Iso oma piha jossa poreallas valmiina maksimoimaan lomanautintosi.

Tilaa riittää yhteensä 14 henkilön majoittumiseen 7 makuuhuoneessa. Alakerrassa on 3 makuuhuonetta joissa kaikissa oma WC ja suihku. Yläkerrassa 4 makuuhuonetta ja molemmilla puolilla isosta makuuhuoneesta kulku pieneen. Yläkerrassa myös WC.

Kodinhoitohuoneessa peset pyykit ja kuivaat päivän tuoksinassa kastuneet varusteet.

Kaikki aktiviteetit aukeavat mökin ovelta muutaman askeleen päässä. Pihassa on tilaa monille autoille ja esimerkiksi kelkkakärry sopii oikein mukavasti. Suksille on oma tilava varastonsa ja voitelutila. Huomioitavaa että yläkerran makuutiloihin johtavat kierreportaat ovat normaaleja portaita selvästi jyrkemmät. Peruskorjauksessa ei löydetty muuta vaihtoehtoa korvata vanhoja pystysuoria tikasportaita.

Räätälöidään tunnelmallinen lomasi Karhupirtillä, aidossa Tunturimajassa. Soveltuu erittäin hyvin useammalle perheelle, kaveriporukalle tai vaikkapa hiihtoleirin tukikohdaksi joukkueille. Teemme ryhmille mielellämme tarjouksia!

Varattaessa veloitetaan 10% maksu koko hinnasta ja loput 30 vrk ennen majoitusta. Peruutus maksuton 30 vrk ennen majoitusta.

Hintaan sisältyy

  • Final cleaning and bedlinen not included

Mukavuudet

  • Perustarpeet (käsipyyhkeet, saippua, wc-paperi, talouspaperi)
  • Keittiö
  • Ilmastointi
  • Lämmitys
  • Hiustenkuivaaja

Sijainti