Larin Lomat 4

Larin Lomat - Juuka

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä

Mökit 3 ja 4 ovat valmistuneet vuonna 2004. Nämä mökit sijaitsevat Kolilla Niinilahden pohjoispäässä- ranta ja laituri Pielisen länsirannalla.

Neliömäärä

90 m2

Henkilöitä

1 - 8 hlöä

Vuodepaikat

Makuuhuoneita x 2

Sängyt x 6

Lisävuodepaikat x 2

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet x 1.5

WC x

Lemmikit

Sallittu

Mökit ovat pohjaratkaisultaan samannäköisiä, sisustus vaan hiukan erilainen. Mökeissä tilava ja nykyaikainen keittö. Olohuoneessa varaava takka, joka antaa mukavasti lämpöä ja tunnelmaa. Vuodepaikat 8:lle henkilölle. Alhaalla kaksi makuuhuonetta sekä olohuoneessa levitettävä vuodesohva. Ylhäällä parvi, jossa vuodepaikat kahdelle. Sähkösauna, josta on kiva mennä kuistille välillä vilvoittelemaan ja nauttimaan luonnonrauhasta. Lisämaksusta käytössä puusauna, jossa kantovesi.

Mökkien etäisyys toisistaan on n.80m – välissä on yhteinen puuliiteri. Molemmissa mökeissä on laiturit ja kovapohjainen ranta missä uida. Laitureilta hyppiminen kuitenkin ehdottomasti kiellettyä. Kummassakin mökissä on oma grillikota, jossa paistuu makoisat ruuat.

Tänne on hyvä tulla jos kaipaat luonnonrauhaa ja hetken irtioton arjen kiireistä. Paikka sopii myös hyvin kalastukseen. Talvella lyhyt matka hiihtoladuille tai nauttia jäällä hiihtämisestä. Muita aktiviteettejä löytyy Kolilta, jonne matkaa n. 12km.

Mukavuudet

  • Keittiö
  • Lämmitys
  • Silitysrauta
  • Astianpesukone
  • Kuivausrumpu

Sijainti