Larin Lomat 1

Larin Lomat - Juuka

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä

Mökit 1 ja 2 ovat pohjaratkaisultaan samannäköisiä, sisustus vaan hiukan erilainen. Mökeissä tilava ja nykyaikainen keittö. Olohuoneessa varaava takka, joka antaa mukavasti lämpöä ja tunnelmaa.

Neliömäärä

96 m2

Henkilöitä

1 - 8 hlöä

Vuodepaikat

Makuuhuoneita x 2

Sängyt x 6

Lisävuodepaikat x 2

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet x 1.5

WC x

Lemmikit

Sallittu

Mökit ovat pohjaratkaisultaan samannäköisiä, sisustus vaan hiukan erilainen. Mökeissä tilava ja nykyaikainen keittiö. Olohuoneessa varaava takka, joka antaa mukavasti lämpöä ja tunnelmaa. Vuodepaikat 8:lle henkilölle. Alhaalla kaksi makuuhuonetta sekä olohuoneessa levitettävä vuodesohva. Ylhäällä parvi, jossa vuodepaikat kahdelle.

Sähkösauna, josta on kiva mennä kuistille välillä vilvoittelemaan ja nauttimaan luonnonrauhasta. Mökkien etäisyys toisistaan on n.80m välissä on puulämmitteinen rantasauna, jonne on kantovesi järvestä. Rantasaunan löylyistä on mukava pulahtaa kirkkaaseen Pieliseen vilvoittelemaan. Molemmissa mökeissä on oma ulkosauna, laiturit ja kovapohjainen ranta missä uida. Mökki 2. ranta matalampi, joka soveltuu hyvin lasten käyttöön. Laitureilta hyppiminen kuitenkin ehdottomasti kiellettyä. Kummassakin mökissä on oma grillikota, jossa paistuu makoisat ruuat.

Tänne on hyvä tulla jos kaipaat luonnonrauhaa ja hetken irtioton arjen kiireistä. Paikka sopii myös hyvin kalastukseen. Lähimpään kauppaan matkaa n. 10km, Kolille laskettelurinteille tulee matkaa n. 25km.

Mukavuudet

  • Keittiö
  • Lämmitys
  • Silitysrauta
  • Astianpesukone
  • Kuivausrumpu

Sijainti