2 hengen huone

Hotelli Loimu - Raisio

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä

Hotelli Loimu Raisio tarjoaa laadukasta majoitusta, loistavalla sijainnilla.

Neliömäärä

22 m2

Henkilöitä

1 - 2 hlöä

Vuodepaikat

Makuuhuoneita x 1

Sängyt x 2

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet x 1

WC x

Lemmikit

Ei sallittu

Hotelli Loimun keskeinen ja rauhallinen sijainti Raision torin laidalla ja monipuoliset palvelut hotellin ympärillä takavaat onnistuneen vierailun niin työn kuin vapaa-ajan merkeissä. Toimimme modernilla konseptilla ilman vastaanottoa ja sisäänkirjautuminen ovikoodilla on nopeaa, helppoa ja kontaktitonta – pääset heti saavuttuasi huoneeseen rentoutumaan!

HOTELLIHUONEET
Hotelli Loimu tarjoaa majoitusta yhden-, kahden-, kolmen- ja neljänhengen huoneissa. Huoneet on sisustettu maanläheisillä väreillä ja tarjoavat viihtyisän sekä tasokkaan majoituskokemuksen.

Hotelli Loimu yhdistää laadukkaan majoituksen sekä kilpailukykyisen hinnoittelun ja tarjoaa asiakkailleen aamiaisen lisäksi ilmaisen pysäköinnin. Työmatkailijat ja opiskelijatkaan eivät ole tuntematon näky hotellissamme – Me tarjoamme sinulle makoisat yöunet, työskentelyrauhan tai lepohetken arjen keskellä, olipa syy vierailuusi mikä tahansa.

Hotellissamme on erikseen varattavia etätyöskentely- ja neuvottelutiloja. Huoneen numero sekä avainkoodi toimitetaan puhelimeesi ja sähköpostiisi tulopäivän aamuna. Asiakaspalvelumme auttaa sinua puhelimitse kaikissa asioissa vuorokauden ympäri. Hotellivuorokausi alkaa kello 16 ja huone on käytössäsi lähtöpäivään kello 11 asti. Mikäli tarvitset aikaista sisäänkirjautumista tai toivoisit myöhäisempää huoneenluovutusta, olethan ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme +358 10 2007 301 tai info@hotelliloimu.fi.

Hintaan sisältyy

  • Päivittäinen aamiainen valitulle henkilömäärälle
    x 1

Mukavuudet

  • Chromecast
  • Hiustenkuivaaja
  • TV
  • Pyyhkeet
  • Shampoo

Sijainti