Huoltokäynti matkaparkissa

Friija Rental - Muonio

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä

Voit varata matkaparkkiimme myös huoltokäynnin jolloin saat huoltorakennuksemme palvelut käyttöösi yhden (1) tunnin ajaksi. Huoltokäyntiin ei sisälly sähköpaikkaa matkaparkista.

Kesto

60 min

Henkilöitä

1 - 8 hlöä

Huoltokäynti matkaparkkiin sisältää huoltorakennuksen (sis. suihku, wc, tiskaushuone, vesipiste sekä kemiallisen wc:n tyhjennys)  käytön tunnin ajaksi.

Sähköpaikka matkaparkista ei sisälly huoltokäynnin hintaan.

Aloittaessasi varauksen teon, valitse tulopäiväksesi päivä jolloin haluat käydä huoltokäynnillä ja lähtöpäiväksesi seuraava päivä. Tai mikäli haluat nähdä esimerkiksi koko viikon vapaat ajat kerralla valitse tulopäiväksi maanantai ja lähtöpäiväksi perjantai.

Sivun alalaidasta näet kunkin päivän vapaat ajat ja pääset valitsemaan itsellesi sopivimman.

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi varausvahvistuksen josta löydät ohjeita vierailuusi sekä linkin GuestApp -sivulle. Sovelluksesta näet henkilökohtaisen numerokoodisi jolla pääset sisälle porteista sekä huoltorakennuksen ovista. Numerokoodi tulee näkyviin varauksesi alkaessa. Koodi lähetetään myös tekstiviestitse puhelimeesi ennen varauksesi alkua.

Samassa pihapiirissä matkaparkin kanssa on pieni vastaanottotilamme/myymälä joka on tällähetkellä avoinna satunnaisesti, tarpeen mukaan. Meillä on myös pieni valikoima vuokravälineitä ja tarjoamme ajanvarauksella autopesupalveluita sekä vuokraamme tee-se-itse hallia asiakkaiden omaan käyttöön.

Tervetuloa huoltokäynnille meille!

Hintaan sisältyy

  • Perushinta sisältää 5 henkilöä, lisähenkilöt +2€

Mukavuudet

  • Ilmastointi
  • Kuuma vesi
  • Lemmikit sallittu
  • Suihku
  • Kylpyhuone (Jaettu)

Sijainti

Vapaat ajat

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä