Caravanpaikka

Friija Rental - Muonio

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä

Matkaparkissamme on 14 sähköistettyä paikkaa matkailuajoneuvoille. Alueellamme on myös huoltorakennus joka sisältää suihkutilat, wc:t, kemiallisen wc:n tyhjennyksen, vesipisteen sekä yliajokaivon.

Henkilöitä

1 - 8 hlöä

Vuodepaikat

Makuuhuoneita x 0

Sängyt x 0

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet x 2

WC x 2

Lemmikit

Sallittu

Matkaparkkimme on viihtyisä, helposti saavutettava caravanparkki aivan valtatie 21:sen varrella, vain noin kilometrin verran Muonion keskustasta Etelään.

Samassa pihapiirissä matkaparkin kanssa meillä toimii vastaanottotilamme/ pieni myymälämme joka on tällähetkellä avoinna satunnaisesti, tarpeen mukaan. Matkaparkin varaukset suosittelemme tekemään ensisijaisesti täältä varaussivustomme kautta.

Meillä on pieni valikoima vuokravälineita ja tarjoamme ajanvarauksella myös autopesupalveluita sekä vuokraamme tee-se-itse -hallia asiakkaiden omaan käyttöön.

Tehtyäsi varauksen, saat sähköpostiisi varausvahvistuksen josta löydät ohjeet sisäänkirjautumiseen sekä linkin GuestApp -sivulle.

Pääset alueellemme sisälle koodilla jonka näet varauksesi alkaessa GuestApp-sivulta. Koodi lähetetään myös tekstiviestillä puhelimeesi ennen varauksesi alkua.

Tervetuloa hyvänmielen matkaparkkiimme, Onnellisten kylään!

Hintaan sisältyy

  • Perushinta sisältää 5 henkilöä, lisähenkilöt +2€

Mukavuudet

  • Ilmastointi
  • Lämmitys
  • Kuuma vesi
  • Polkupyörät
  • Lemmikit sallittu

Sijainti