Saariston kokkikurssi: LOHIKEITTO & SAARISTOLEIPÄ

ARCHIPELAGO COOKING CLASSES - Kustavi

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä

SAARISTO KLASSIKKO

Kesto

180 min

Henkilöitä

1 - 6 hlöä

Tällä kokkikurssilla valmistamme kaksi suomalaista saaristoruokaa, jotka sopivat yhteen kuin kesä, auringonpaiste ja merenrantapäivät. Käytämme tuoretta tai savustettua lohta tai taimenta sekä lähiseudun kesän vihanneksia. Ruokien kanssa tarjoillaan kotitekoista saaristoleipää. Kokkikurssi yhdistää klassiset saaristomaut ja paikalliset perinteet!

TARJOLLA

Aperitiivi saaren metsästä / Archipelago lohikeitto lohesta tai kirjolohesta / Makeutettu Archipelago-leipä savusuolalla ja vihreällä kuusivoilla

***

Mitä sinun tulee tuoda mukanasi

Hyvä tuulella! Kaikki tarvittavat ainekset ja välineet saat paikan päällä.

Kurssin kulku

Kurssit pidetään pienissä ryhmissä ja alkavat rennolla aperitiivilla (alkoholiton), jonka aikana osallistujat tutustuvat toisiinsa. Lyhyen esittelyn ja ainesosien selostuksen jälkeen valmistamme ruoat yhdessä Samin ohjauksessa. Käytämme ruoanlaittoon alueen erinomaisia raaka-aineita. Valmiit ruoat syömme suurella ruokapöydällä kauniisti sisustetussa Achipelago-keittiössä tai ulkona terassilla.

Kurssien tarkoituksena on olla hauskoja ja antaa osallistujille käsitys saaristomaailman aromien monimuotoisuudesta. Jokaisella kurssilla saatte arvokasta tietoa kurssin aiheesta ja Suomen saariston kulttuurista. Jotta voitte valmistaa ruokia kotona, saatte kurssin lopussa henkilökohtaisen, kauniisti muotoillun reseptin.

Kurssit sopivat kaikille kokkaustaitotasoisille ja ovat erinomainen tilaisuus sukeltaa Suomen saaristoseudun makuihin ja inspiroida omaa luovuutta. Jotta kaikki kurssilaiset ymmärtävät kaiken hyvin, kurssit pidetään pääasiassa englanniksi. Puhumme kuitenkin myös saksaa ja suomea ja voimme vaihtaa kieltä.

Sijainti

Vapaat ajat

Aloita varaus valitsemalla tulo- ja lähtöpäivä